լոլիկ — 1 հատ տաքդեղ — 1-2 հատ
սունկ շամպինիոն — 10-12 հատ
(կանաչ) մաղադանոս — 5-6 ճյուղ
աղ — 1 թ/գդ
պղպեղ սև — 0,5 թ/գդ
ձիթայուղ — 2 ճ/գդ
պանիր — 50 գր

Պատրաստման եղանակ
Սունկը լվանում, կեղևազրկում ենք, հետո կտրում ենք ոտիկներն ու փոսիկ փորում:
Ոտիկներն անցկացնում ենք քերիչով:
Մնացած բոլոր բաղադրիչները կտրատում ենք, լցնում քերիչով անցկացրած ոտիկների վրա և խառնում ենք:
Լցոնում ենք սնկերը և 15 րոպեով տեղափոխում նախօրոք 200 աստիճան տաքացրած ջեռոցը:
Այդ ընթացքում քերիչով անցկացնում ենք պանիրը:
Սնկերը հանում ենք, վրան լցնում պանիրն ու կրկին տեղափոխում ջեռոց՝ այս անգամ 10 րոպեով:
Աղբյուր՝ Առաջին ինֆո