Article image
Բուլկիի բաղադրատոմս, որը շատ համեղ է և չի գիրացնում ՝ անկախ նրանից, թե ինչքան կուտեք

Այս դիետիկ, նայց միևնույն ժամանակ անչափ համեղ բուլկիները պատրաստելու համար հարկավոր է ՝

Բաղադրամասեր

4 հատ ձու,

4 ճ.գ. ցածր կալորիականությամբ սերուցքային պանիր,

կես թ.գ. փխրեցուցիչ

 

 

Պատրաստման եղանակը.

Տաքացրեք ջեռոցը մինչև 150° C։ Պատրաստեք ամանը, որի մեջ թխելու եք. կարագ քսեք վրան կամ թխելու հատուկ թուղթ փռեք։

Սերուցքային պանիրը տաքացրեք միկրոալիքային վառարանում մոտ 10 վայրկյան, որպեսզի այն ջրիկանա։ Սառեցրեք սենյակային ջերմաստիճանի չափով։

Խառնել պանիրը երկու ձվի դեղնուցների հետ մինչև համասեռ զանգված դառնալը։

 

Լավ հարեք սպիտակուցը։ Ավելացրեք փխրեցուցիչը։

Միացրեք իրար սպիտակուցն ու պանրային խառնուրդը։ Զգուշությամբ խառնեք թեթև շարժումները, ներքևից դեպի վերև, որ սպիտակուցը տակը չանցնի։

Գդալի օգնությամբ խառնուրդը դնում ենք տապակի մեջ։

Թխեք ջեռոցում 15-20 րոպե, մինչև ոսկեգույն դառնալը։