• 500 գ սունկ շամպինիոնին՝

  • 500 գ հավի կրծքամիս,

  • 50 գ սոխ,

  • 50 գ պանիր,

  • 50 գ կարագ,

  • 50 գ ալյուր,

  • 200 գ կաթ,

  • ձեթ,

  • աղը, պղպեղը՝ ըստ ճաշակի

  • 500 գ սունկ շամպինիոնին՝

    500 գ հավի կրծքամիս,

    50 գ սոխ,

    50 գ պանիր,

    50 գ կարագ,

    50 գ ալյուր,

    200 գ կաթ,

    ձեթ,

    աղը, պղպեղը՝ ըստ ճաշակի

    Հավի կրծքամիսը տապակել մինչև դարչնագույն դառնալը, այնուհետև պատրաստել սոխառած, վրան ավելացնել մանր կտրտած սունկ և կտրտած կիսաեփ հավի կրծքամիսը: Ալյուրը լցնել տապակը, 1 - 2 րոպե հետո ավելացնել կարագը և կաթը, եփել 5 րոպե: Ստացված զանգվածը լցնել հավի կրծքամսի և սունկի վրա, վրան քերել պանիրը: Դնել ջեռոցը 180՞ տակ և թողնել 15 րոպե: Պատրաստի ժուլիենը մատուցել տաք վիճակում: Ֆրանսիացի խոհարարը նշեց նաև, որ համային լավ որակ ստանալու համար կարող եք կաթի հետ խառնել 50-60 գրամ սպիտակ լավ որակի գինի:

    Հավի կրծքամիսը տապակել մինչև դարչնագույն դառնալը, այնուհետև պատրաստել սոխառած, վրան ավելացնել մանր կտրտած սունկ և կտրտած կիսաեփ հավի կրծքամիսը:

    Ալյուրը լցնել տապակը, 1 - 2 րոպե հետո ավելացնել կարագը և կաթը, եփել 5 րոպե:

    Ստացված զանգվածը լցնել հավի կրծքամսի և սունկի վրա, վրան քերել պանիրը: Դնել ջեռոցը 180՞ տակ և թողնել 15 րոպե:

    Պատրաստի ժուլիենը մատուցել տաք վիճակում:

    Ֆրանսիացի խոհարարը նշեց նաև, որ համային լավ որակ ստանալու համար կարող եք կաթի հետ խառնել 50-60 գրամ սպիտակ լավ որակի գինի:

     

    Աղբյուր ՝ https://xohanoc.am/hy/xohanocic-durs/Iskakan-fransiakan-julieni-baxadratomsy-%D5%9D-fransiaci-xoharari-koxmic-7927/basic

    loading...