• 200 գ հալած պանիր,

  • 50-70 գ անկորիզ ձիթապտուղ,

  • 2 թ.գդալ մայոնեզ,

  • 2 պճեղ սխտոր,

  • աղացած կարմիր պղպեղ,

  • կանաչ ռեհանի տերևներ

  • 200 գ հալած պանիր,

    50-70 գ անկորիզ ձիթապտուղ,

    2 թ.գդալ մայոնեզ,

    2 պճեղ սխտոր,

    աղացած կարմիր պղպեղ,

    կանաչ ռեհանի տերևներ

    Պանիրը քերել, ավելացնել ճզմած սխտորն ու մայոնեզը: Խառնել, ապա այդ զանգվածից թեյի գդալի օգնությամբ գունդ ձևավորել, մեջտեղը ձիթապտուղ տեղադրել: Ստացված գնդերը թաթախել աղացած պղպեղի մեջ ու տերևիկներ (կանաչ ռեհանի) տեղադրել վրան. տեսքով ասես ծառից պոկած մանդարին լինեն:

    Պանիրը քերել, ավելացնել ճզմած սխտորն ու մայոնեզը:

    Խառնել, ապա այդ զանգվածից թեյի գդալի օգնությամբ գունդ ձևավորել, մեջտեղը ձիթապտուղ տեղադրել:

    Ստացված գնդերը թաթախել աղացած պղպեղի մեջ ու տերևիկներ (կանաչ ռեհանի) տեղադրել վրան. տեսքով ասես ծառից պոկած մանդարին լինեն:

    Պատրաստման եղանակը կարող եք դիտել նաև տեսանյութով ՝ 

    loading...