Սխտորը ամենաօգտակար մթերքն է ողջ աշխարհում։
Եվ մենք բոլորս գիտենք, որ շատ մարդիկ աշխարհում օգտագործում են սխտորը հում վիճակում՝ որպես ավանդական միջոց, որպեսզի կարգավորեն բարձր և ցածր արյան ճնշումը, խոլեստերինի բարձր մակարդակը, որպեսզի պայքարեն սրտի իշեմիկ հիվանդությունների դեմ, խուսափեն ինֆարկտից, նեղացած զարկերակների և աթերոսկլերոզի պատճառով արյան հոսքի նվազումը և այլն։
Համարվում է, որ սխտորը կանխում է անգիոտենզին հորմոնի զարգացումը , ինչպես նաև օգնում է թուլացնել արյունատար անոթները։
Սխտորը համարվում է շատ հզոր միջոց և եթե դուք ուտեք այն, ապա ավելի քիչ ժամանակում քան 24 ժամը ձեր օրգանիզմը կարձագանքի դրան։
Կերեք 6 եփած սխտորներ և տեսեք, թե ինչ է տեղի ունենում ձեր մարմնի հետ 24 ժամվա ընթացքում։
1-ին ժամ
Առաջին ժամում, սխտորը ստամոքսում վերածվում է մարմնի համար սննդի։
2 — 4 ժամ
Սխտորը օգնում է օրգանիզմին պայքարել ազատ ռադիկալների դեմ և օրգանիզմում գոյություն ունեցող քաղցկեղածին բջջիների դեմ։
4 — 6 ժամ
Նյութափոխանակությունը սկսում է տեսնել սխտորի օգտակարությունը և ակտիվացնում ավելորդ հեղուկի վերացման պրոցեդուրան և այրում կուտակված ճարպը։
6 — 7 ժամ
Սխտորի հակաբակտերիալ միջոցները սկսում են իրենց պրոցեսը օրգանիզմում։
8 — 10 ժամ
Այս ընթացքում սնուցող նյութերը արդեն կարևոր դեր են խաղում բջջային մակարդակում և սխտորը պաշպանում է ձեր մարմինը օքսիդացումից։
10 — 24 ժամ
Առաջին ժամից հետո, սխտորը ձեր մարմնի հետ սկսում է խորը մաքրման պրոցես, այդ թվում նաև հետևյալ պրոցեսները։
Նյութը հրապարակման պատրաստեց՝ Հայ Ինֆո-ն