Ճակնդեղը՝ որպես բանջարեղեն, շատ օգտակար է։ Այն հարուստ է երկաթով և հատկապես խորհուրդ է տրվում օգտագործել դաշտանային ցիկլի ժամանակ։ Ճակնդեղը օգտագործվում է արդեն շատ տարիներ և բուժում տարբեր հիվանդություններ։
Ճակնդեղը հարուստ է երկաթով՝ ինչպես սխտորը։ Այն նաև հարուստ է յոդով՝ ինչպես կաղամբը։ Ճակնդեղը հարուստ է առողջարար և օգտակար նյութերով, որոնք էլ նպաստում են նյութափոխանակության բարելավվմանը։ Կարևոր է նաև նշել, որ ճակնդեղը պարունակում է մեծ քանակությամբ հանքանյութեր։ Այսպիսով, ֆոլաթթուն և կալիումը պաշտպանում են սիրտը ցանկացած հիվանդություններից, պղինձը ոչնչացնում է ազատ ռադիկալները, մագնեզիումը հարստացնում է ոսկորները, յոդը մասնակցում է թիրախային հորմոնային բիոսինթեզի գործընթացին, իսկ ֆոսֆորը և երկաթը բարձրացնում էներգիայի մակարդակը:
Անհրաժեշտ բաղադրիչներ
Պատրաստման եղանակը
1. Սկզբից, մաքրեք ճակնդեղը և եփեք այն աղաջրի մեջ։
2. Կտրտեք այն շատ մանր կտորների:
3. Սոխը նույնպես կտրտեք մանր կտորների և խառնեք ճակնդեղի հետ։ Այնուհետև ավելացրեք քացախը և ձիթապտղի յուղը։ Ավելացրեք աղ։
Այս աղցանը շատ օգտակար է հաստ աղիի դետոքսիդացիայի, լյարդի մաքրման և տեսողության վերականգնման համար։ Դուք պետք է փորձեք և տեսնեք այս հրաշք միջոցի արդյունքը։
Նյութը հրապարակման պատրաստեց՝ Հայ Ինֆո-ն