Բաղադրատոմսը, որը մենք այսօր ուզում ենք ներկայացնել, դեռ վաղուց օգտագործում են բազմաթիվ մարդիկ և արդեն հասցրել են խորհուրդ տալ այն։

 

Դրա հեղինակը՝ Հնդկաստանն է։ Բաղադրատոմսի պարզությունը և արդյունավետությունը ձեզ հաճելիորեն կզարմացնի։

Այն օգնում է ազատվել երիկմաների և լեղապարկի քարերից։

Ավոկադոն՝ պտուղ է, որն առանձնանում է իր համով և սնուցող նյութերով։ Այս միրգը մեր օրգանիզմի համար շատ կարևոր դեր է խաղում և շատ կարևոր է այն կանոնավոր կերպով օգտագործել։ Ավոկդայի բաղադրության մեջ գտնվող միացությունները ունակ են օգնել բուժել բազմաթիվ խնդիրներ կապված մաշկի հետ, բուժել մկանային ցավերը և ոսկրային հյուսվածքը։

Ինչ վերաբերվում է մրգի կորիզին, ապա այն ունակ է կարգավորել վահանձև գեղձի գործունեությունը, վերացնել հոգնածությունը և կանխել քաղցկեղածին բջիջների զարգացումը։ Շնորհիվ բարձր օգտակարություն ունեցող նյութերի կոնցենտրացիայի, հենց կորիզն է ունակ վերացնել օրգանիզմից լեղապարկի և երկամների քարերը։ Ավոկադոյի անչափ օգտակար կորիը պարունակում է 65% ամինաթթու։

Բաղադրիչներ՝

  • Ավոկադոյի կորիզ,
  • 200 մլ․ տաք ֆիլտրած ջուր,
  • Պատրաստման եղանակը՝

    Պտղի կորիզը հարկավոր է ինչպես հարկն է չորացնել։
    Դրանից հետո սուր դանակի օգնությամբ այն անհրաժեշտ է կտրել բարակ կտորների և տեղադրել հարիչի մեջ՝ մանրացնելու համար։
    Ստացված փոշիանման զանգվածը անհրաժեշտ է խառնել ջրի հետ։
    Փոշին, որը ստացվում է 1 կորիզից, ավելի լավ է բաժանել 4 օգտագործման համար։
    Խորհուրդ է տրվում օգտագործել ըմպելիքը ոչ ավելի քան օրեկան 1 անգամ ։

    Խորհուրդ է տրվում այն օգտագործել քնելուց առաջ։ Կուրսի ժամանակահատվածը կարգավորված չէ, լսեք ձեր սեփական զգացողություններին։

    Եղեք առողջ։

    Զգուշացում. Ցանկացած առողջական խնդրի դեպքում դիմեք բժշկի, մի զբաղվեք ինքնաբուժությամբ: Ժողովրդական միջոցներ կիրառելուց առաջ խորհրդակցեք մասնագետի հետ, այլապես կարող եք վնասել ձեր առողջությունը:

    loading...