Այս հրաշագործ թուրմի օգտագործման եղանակը մեզ հասել է միջնադարյան Եվրոպայից, երբ մարդիկ տառապում էին վատթարագույն վարակներից և համաճարակներից: Այս հակաբիոտիկը սպանում է դրական և բացասական բակտերիաները:

Այն հիանալի հակասնկային և հակավիրուսային միջոց է, որը բարելավում է արյան շրջանառությունը և ապահովում է ավշային հոսքը օրգանիզմի տարբեր համակարգերում:
Այս բուսական թուրմը կանդիդոզի (սնկային հիվանդություն ) դեմ պայքարի լավագույն միջոցն է: Այս թուրմի առավելությունը բնական ու թարմ բաղադրիչների օգտագործման մեջ է:
Այն բուժում է մի շարք հիվանդություններ և օգնում է բարձրացնել օրգանիզմի դիմադրողականությունը և պայքարում է մի շարք վարակների դեմ:
Այս հրաշք թուրմի պատրաստման համար հարկավոր է.
• 700 մլգ խնձորի քացախ
• ¼ բաժակ մանր կտրատած սխտոր
• ¼ բաժակ մանր կտրատած սոխ
• 2 հատ թարմ չիլի պղպեղ
• ¼ բաժակ քերած կոճապղպեղ
• 2 ճաշի գդալ քերած ծովաբողկ
• 2 ճաշի գդալ քրքումի փոշի կամ քրքումի արմատ
Բոլոր բաղադրիչները, բացի քացախից լցնել ապակե ամանի մեջ, որի 2/3 մասը պետք է լցնել չոր բաղադրիչները, ինչից հետո պետք է վրան ավելացնել քացախը: Տարայի բերանը ամուր փակեք և պահեք մութ և չոր տեղում:
14 օր հետո հեղուկը անցկացրեք քամիչով, իսկ ստացված հեղուկը օգտագործեք տարբեր բաղադրատոմսերով: Թուրմի օգտագործման լավագույն եղանակը հիվանդության ժամանակ գդալով կամ փոքրիկ բաժակով խմելն է: Կարիք չկա թուրմը սառնարանում պահելու, քանի որ այն չի փչանում:

Նյութը հրապարակման պատրաստեց՝ Հայ Ինֆո