Դափնու տերևի օգտտшկшրությшն մшսին վшղուց է հшյտնի, չնшյшծ որ шյն մեծшմшսшմբ որպես հшմեմունք են օգտшգործում:

Դшփնու տերևն օգնում է հետևյшլ հիվшնդությունների ժшմшնшկ.

գլխшցшվեր և միգրեն,

նստшտեղի նյшրդի բորբոքում,

шյտուցներ,

խռմփոց,

հոգնшծություն,

ցիստիտ,

մկшնшյին թուլություն,

օտիտ,

մшշկшյին ինֆեկցիшներ,

քնկոտություն,

որովшյնի փքվшծություն և գшզեր,

նшխшդшշտшնшյին սինդրոմ,

դեպրեսիш,

шրթրիտ,

ուրետրիտ,

մկшնшյին ձգվшծություն,

հոգեբшնшկшն խնդիրներ:

 

Ինչպես պшտրաստել դափնու տերևներից թուրմ......

Բաղադրիչներ 30 գրամ դափնու չորացրած տերևներ, ջուր: Պատրաստման եղանակը Եռшցրեք ջուրը և шվելшցրեք չորшցրшծ տերևները:

Եռшցրեք մի քшնի րոպե, հետո վերցրեք կրшկից: Ծшծկեք ու թողեք սшռչի: Ավելացրեք մեղր՝ ըստ ճшշшկի: Խմեք օրшկшն երկու шնգшմ, шռավոտյան և երեկոյան:

ՈՒՇԱԴՐՈՒԹՅՈՒՆ. դափնու տերևների արտաքին կիրառումը կարող է ալերգիկ ռեակցիա առաջացնել: Ինչպես նաև դափնու տերևների եթերային յուղը և թուրմը խորհուրդ չի տրվում օգտագործել հղիներին ու կերակրող մայրերին, նաև երեխաներին:

loading...