Xohanoc.am-ը գրում է։
Կիտրոնը հրաշք մթերք է, որը սպանում է քաղցկեղի բջիջները։ Այն տասը հազար անգամ ավելի ուժեղ է, քան քիմիաթերապիան։
Կիտրոնի կեղևը պարունակում է 5-10 անգամ ավելի շատ վիտամիններ, քան կիտրոնի հյութը և պայքարում է օրգանիզմում առկա տոքսինների դեմ։
Լվացված կիտրոնը դրեք ձեր սառնարանի սառցախցիկում։
Կիտրոնը սառչելուց հետո վերցրեք, քերեք (կեղևը մաքրելու կարիք չկա) և ցանեք ձեր սպասքի վրա։
Շաղ տվեք այն բանջարեղենային աղցանների, պաղպաղակի, ապուրների, հացահատիկի, մակարոնեղենի, սպագետտի, բրնձի, սուշիի, ձկան ուտեստների վրա:
Կիտրոնի կեղևը պարունակում է 5-10 անգամ ավելի շատ վիտամիններ, քան կիտրոնի հյութը։ Եվ դուք սովորաբար դեն եք նետում այն:
Բայց հիմա, հետևելով այս պարզ ընթացակարգին՝ սառեցնելով մի ամբողջական կիտրոն և այն ցողելով ձեր կերակուրների վրա, դուք կարող եք օգտագործել այս բոլոր սննդանյութերը և ավելի առողջ լինել: Կիտրոնի կեղևը ուժեղ նյութ է օրգանիզմից թունավոր տարրերի վերացման գործում: