Mamma Mia, որքան պարզ և համեղ: Պանզանելլան տոսկանյան ճաշատեսակ է "հաց աղցան":
Բալզամիկն ու ձիթապտղի յուղը՝ համակցված կարմիր սոխի, հասած լոլիկի և չորացրած ciabatta-ի կտորների հետ, հիանալի ուտեստ են ցանկացած առիթի համար: Բաղադրիչներ
Լոլիկ - 200 գ
Վարունգ - 2 հատ:
Քաղցր պղպեղ - 1 հատ:
Կարմիր սոխ - 1 հատ:
Սպիտակ հաց - 2 հատ
Կապերս - 1 ճ.գ.
Ռեհան - փոքր փունջ
Սխտոր - 1 պճեղ
Գինու քացախ - 2 ճ.գ.
Ձիթապտղի յուղ - 100 մլ
Աղ - ըստ ճաշակի
Պղպեղ - ըստ ճաշակի
Այլ կանաչիներ - ըստ ճաշակի
Ինչպես պատրաստել Սկսելու համար ձիթապտղի յուղի կեսը լցնել ամանի մեջ, քամել սխտորը, պղպեղը և խառնել:
Հացը ձեռքերով կտրեք միջին չափի կտորների և դրեք անուշաբույր յուղի մեջ, գրտնակեք բոլոր կողմերից։ Ջեռոցը տաքացրեք 170 աստիճան C:
Հացի կտորները դնել թխման թերթիկի վրա և թխել մինչև ոսկե դարչնագույնը մոտ 10 րոպե: Կտրել սոխը օղակների կամ կես օղակների մեջ և դնել ամանի մեջ:
Ավելացնել մնացած ձիթապտղի յուղը, գինու քացախը, աղը, պղպեղը, հարել և թողնել 10 րոպե։ Լոլիկը կտրատել միջին չափի շերտերով և դնել աղցանների ամանի մեջ։
Վարունգները կտրատել խորանարդի մեջ, պղպեղը մաքրել և կիսօղակներով կտրատել։
Ավելացնել սոխը, ռեհանը և այլ խոտաբույսեր և լցնել սոուսի մեջ։ Ավելացրեք կապարներ: Ավելացնել տապակած հացի կտորները և խառնել։ Բարի ախորժակ: