Mamma Mia, որքան պարզ և համեղ: Պանզանելլան տոսկանյան ճաշատեսակ է "հաց աղցան":

Բալզամիկն ու ձիթապտղի յուղը՝ համակցված կարմիր սոխի, հասած լոլիկի և չորացրած ciabatta-ի կտորների հետ, հիանալի ուտեստ են ցանկացած առիթի համար: Բաղադրիչներ

Լոլիկ - 200 գ

Վարունգ - 2 հատ:

Քաղցր պղպեղ - 1 հատ:

Կարմիր սոխ - 1 հատ:

Սպիտակ հաց - 2 հատ

Կապերս - 1 ճ.գ.

Ռեհան - փոքր փունջ

Սխտոր - 1 պճեղ

Գինու քացախ - 2 ճ.գ.

Ձիթապտղի յուղ - 100 մլ

Աղ - ըստ ճաշակի

Պղպեղ - ըստ ճաշակի

Այլ կանաչիներ - ըստ ճաշակի

Ինչպես պատրաստել Սկսելու համար ձիթապտղի յուղի կեսը լցնել ամանի մեջ, քամել սխտորը, պղպեղը և խառնել:

Հացը ձեռքերով կտրեք միջին չափի կտորների և դրեք անուշաբույր յուղի մեջ, գրտնակեք բոլոր կողմերից։ Ջեռոցը տաքացրեք 170 աստիճան C:

Հացի կտորները դնել թխման թերթիկի վրա և թխել մինչև ոսկե դարչնագույնը մոտ 10 րոպե: Կտրել սոխը օղակների կամ կես օղակների մեջ և դնել ամանի մեջ:

Ավելացնել մնացած ձիթապտղի յուղը, գինու քացախը, աղը, պղպեղը, հարել և թողնել 10 րոպե։ Լոլիկը կտրատել միջին չափի շերտերով և դնել աղցանների ամանի մեջ։

Վարունգները կտրատել խորանարդի մեջ, պղպեղը մաքրել և կիսօղակներով կտրատել։

Ավելացնել սոխը, ռեհանը և այլ խոտաբույսեր և լցնել սոուսի մեջ։ Ավելացրեք կապարներ: Ավելացնել տապակած հացի կտորները և խառնել։ Բարի ախորժակ: