Ընդեղենը հարուստ է օգտակար սննդանյութերով, այդ թվում՝ պոլիչհագեցած ճարպերով, ֆենոլներով, վիտամին E-ով և մի շարք հակաօքսիդանտներով, ուստի դրանք զարմանալի ազդեցություն ունեն ընդհանուր առողջության վրա: Եթե ​​դուք ամեն օր ուտում եք ընդամենը 5 ընկույզ, մենք երաշխավորում ենք, որ դրանից դուք զարմանալի օգուտներ կստանաք։

Ահա թե ինչու դուք պետք է ներառեք այս մթերքը ձեր ամենօրյա սննդակարգում. գոտկատեղը նիհարեցնելու համար իջեցնում է խոլեստերինի մակարդակը աջակցում է ուղեղի առողջությանը նվազեցնում է սրտի հիվանդության զարգացման հավանականությունը նվազեցնում է շաքարախտի վտանգը դարձնում է մազերը, մաշկը և եղունգները ավելի ամուր և առողջ քաղցկեղն է կանխարգելում 

 

Ի՞նչ է տեղի ունենում ձեր օրգանիզմի հետ ընդամենը 5 ընկույզ ուտելուց 4 ժամ հետո. Ընկույզը ձեր մարմնին ապահովում է մի շարք սննդարար նյութերով և վիտամիններով, որոնք կարևոր են ձեր մարմնին էներգիա և ուժ ապահովելու համար: Հայտնի է, որ ընկույզը սթրեսի գերազանց կայունացուցիչ է:

Ընկույզը պարունակում է հակաօքսիդանտներ, որոնք ամրացնում են սիրտը և պայքարում են ազատ ռադիկալների դեմ, որոնք հայտնի են սրտի հիվանդություն առաջացնելու համար։ Մեկ այլ օգտակար բաղադրիչ օմեգա-3 ճարպաթթուներն են, որոնք նվազեցնում են դեպրեսիայի զգացումը:

Օրգանիզմը կսկսի ավելի արդյունավետ գործել, քանի որ ընկույզը կանխում է զարկերակների խցանումը և դրա հետ կապված բացասական ազդեցությունը առողջության վրա: Ուշադրություն. Եթե ընկույզը չափավոր օգտագործեք, դրանք չեն առաջացնի քաշի ավելացում, այլ ընդհակառակը, կբարելավեն նյութափոխանակությունը և կուժեղացնեն օրգանիզմի դիմադրողականությունը։