Օձը գիշատիչ կենդանի է, ուստի ճաշացանկը պետք է ներառի հավի, հնդկահավի, բադից և ձկից պատրաստված ուտեստներ: Ուտեստները պետք է բազմազան լինեն, քանի որ օձը կողմնակից է համեղ ուտելիքին և սրտանց հյուրասիրություններին: Ուստի արժե պատրաստել մի քանի տեսակի աղցաններ և մի շարք խորտիկներ, որպեսզի սեղանն առատ լինի։
Կարևոր է ուշադրություն դարձնել ձևավորմանը: Յուրաքանչյուր ուտեստ պետք է գեղեցիկ ներկայացվի։
Զարդարեք ձեր ափսեները թարմ խոտաբույսերով՝ ձեր սեղանի ձևավորման կանաչ թեման աջակցելու և տոնական տրամադրություն ստեղծելու համար:

Աղցաններ
Հնդկահավի բույնը հնդկահավով
Թռչնամսով հագեցած աղցանի անսովոր տարբերակը կատարյալ է 2025 թվականի ամանորյա սեղանի համար՝ օձի տարվա համար։
Տաք ուտեստ
Եփած բադ մեղրի սոուսով և խնձորով
Սուրբ Ծննդյան ավանդական ուտեստ՝ քաղցր և թթու համով։
Եփած ձուկ ցիտրուսներով
Ձեր տոնական սեղանը դիվերսիֆիկացնելու համար փորձեք հիմնական ճաշատեսակի համար հավի փոխարեն ձուկ պատրաստել:
Աղանդեր
Խնձոր կարամելի մեջ
Այս աղանդերը պատրաստվում է շատ արագ, և ստացվում է նրբագեղ ու համեղ։
Մրգային աղանդեր
Խոսելով այն մասին, թե ինչ է սիրում օձը 2025 թվականի ամանորյա սեղանին, արժե ավելացնել ավելի շատ թարմ մրգեր։ Բնական մրգերից պատրաստված առողջ աղանդերային աղցան շատ հեշտ է պատրաստել։
Խմիչքներ
Նռան սմուզի
Նրբաճաշակ տոնական խմիչք՝ թթու և քաղցր համի հավասարակշռությամբ։
Նարինջով տաք շոկոլադ
Տաքացնող ըմպելիք՝ ցիտրուսային բույրով։