Խոզի ճարպի օգուտներն ու վնասները կանացի օրգանիզմի համար
Արախիդոնաթթուն դրական ազդեցություն ունի կանանց մարմնի վրա: Այն ամրացնում է իմունային համակարգը, հեռացնում է տոքսիններն օրգանիզմից, բարելավում է նյութափոխանակությունը և նպաստում ուղեղի աշխատանքին։ Խոզի ճարպի մեջ պարունակվող օգտակար նյութերը լավացնում են մազերը և մաշկը՝ նպաստելով երիտասարդության և թարմության պահպանմանը։ Արտադրանքը կարող է հանգեցնել ավելորդ քաշի ավելացման, ինչպես նաև կարող է հեղուկ պահել մարմնում՝ առաջացնելով այտուց, փոխանցում է Ria Novostin:
Հղիության ընթացքում
Մթերքի մեջ պարունակվող հագեցած ճարպաթթուները օգնում են պտղի ճիշտ զարգացմանը, այն կալորիաների լավ աղբյուր է և վիտամին-հանքային համալիր կնոջ համար: Նաև հղիության ընթացքում խոզի ճարպի չափավոր օգտագործումը օգնում է պահպանել նորմալ քաշը երկարատև հագեցվածության պատճառով:
Խոզի ճարպի առավելությունները տղամարդկանց առողջության համար
Մսային շերտերով խոզի ճարպը ունի սպիտակուցի բարձր պարունակություն, ինչը թույլ է տալիս մկանային զանգված կառուցել։ Ենթադրվում է նաև, որ արտադրանքը օգնում է խումհարի դեպքում, և եթե այն օգտագործվի ալկոհոլ օգտագործելիս, թունավորումը ավելի դանդաղ է առաջանում: Խոզի ճարպը նույնպես դրական է ազդում շագանակագեղձի վրա, խթանում է սեռական ցանկությունը և բարձրացնում պոտենցիան։ Օգտակար է արտադրանքն օգտագործել նրանց համար, ովքեր զբաղվում են ծանր ֆիզիկական կամ մտավոր աշխատանքով: