Անմահական համով այս ապուրը կդառնա ձեր ընտանիքի ամենասիրելի կերակուրը. մեկ անգամ պատրաստելուց հետո կրկին կցանկանաք վայելել

Բաղադրիչներ՝

Բրինձ-130 գր Սիսեռ-կես բաժակ Տավարի միս-300գր Սոխ-2 գլուխ Գազար-1 հատ Կարտոֆիլ-3 հատ Բուսայուղ-80 մլ Տոմատի մածուկ-2 ճ գդ Ռեհան, սամիթ Աղ Սև պղպեղ Թթվասեր

Պատրաստման եղանակը

Տավարի միսը կտրատել մանր խորանադրների և տապակել բուսայուղով մինչև դառնա ոսկեգույն: Ավելացնել կտրատած սոխը և քիչ տապակել և վրան ավելացնել տոմատի մածուկ և խառնել, ըստ ցանկության նաև կարելի է ավելացնել լոլիկ և բուլղարական պղպեղ: Գզարան ու կարտոֆիլը տապակել մեկից երկու րոպե, ավելացնել աղ: Ավելացնել թրջած սիսեռը՝ 1,5 լ ջրով: Եռալուն պես հանում ենք երեսի փրփուրը: Դնում ենք մարմանդ կրակի վրա և եփում մեկ ժամ 15 րոպե: Ավելացնում ենք բրինձը և եփում 12-15 րոպե+չոր ռեհան և սև պղպեղ: Ապուրը մատուցելուց ավելացնել կտրատված թարմ սամիթ և թաթարական կաթնամթերք (կատիկ) կամ փոխարինել թթվասերով:

Մանրամասները դիտեք տեսանյութում