Տնական Նուտելլա պատրաստում եմ արդեն շատ վաղուց հենց այս բաղադրատոմսովայն ստացվում է շատ ավելի համեղ, քան վաճառում են խանութներում և ավել էժան:
Կաթ — 1 բաժակ
Ալյուր— 1,5 ճ/գ
Շաքարավազ — 1 բաժակ
Կակաո — 2 ճ/գ
Սերուցքային կարագ — 1 ճ/գ
Աղացած հունական ընկույզ — 3 ճ/գ
Պատրաստում ենք քայլ առ քայլ.
Եռացրեք կաթը սերուցքային կարագի հետ,
Առանձին տարայի մեջ խառնեք ալյուրը, շաքարավազը և կակաոն
Խնամքով ավելացրեք ստացված խառնուրդը կաթի մեջ՝ անդադար խառնելով,
Խառնուրդը պետք է եփվի թույլ կրակի վրա 10-12 րոպե,
Թողեք սառչի, ավելացրեք աղացած ընկույզը և դրեք սառնարանում,
Զարմացրեք ձեր երեխաներին առավոտյան նախաճաշին՝ մատուցելով հացի հետ իրենց ամենասիրելի քաղցրավենիքը:
Բարի ախորժակ!!