Դուք այսպիսի համեղ աղցան դեռ չեք կերել: Սմբուկի համը կշփոթեք սնկի հետ:

Սմբուկ- 1կգ Հավկիթ- 3 հատ Սոխ -1 գլուխ Գազար -100գր Բուսական յուղ տապակելու համար-50 գր Սնկի համեմունք -3 թ/գ Թթվասեր-3 ճ/գ

Սմբուկ լվանալ, մաքրել, կտրտել խորանարդաձև, ավելացնել ձուն, խառնել և թողնել 1 ժամ .

Տապակել, մինչև կդառնա ոսկեգույն.

Ավելացնել սոխն ու գազարը . Թթվասերը.

Սնկի համեմունքն՝ ըստ ճաշակի և շոգեխաշել 15 րոպե.

Բարի ախորժակ