Այժմ մենք ձեզ կպատմենք փքուն բիսկվիտ պատրաստելու գաղտնիքը, որն ինձ սովորեցրել է իմ տատիկը: Այս հիանալի բիսկվիտի բաղադրատոմսը շատ հարմար է տորթ պատրաստելու, ինչպես նաև ուղղակի, առանց կրեմի մատուցելու համար:

Այլևս դուք չեք  մտածի, որ կարող է հաջող չստացվել տորթի բիսկվիտը:

Բարձրությունն ու փափկությունը երաշխավորված է՝ ճիշտ պատրաստելու դեպքում:

Ալյուր — 150 գր. Հավկիթ— 4 հատ Շաքարավազ — 150 գր. Փխրեցուցիչ — 1 թ/գ

1.  Հավկիթները կոտրեք խորը ամանի մեջ, ավելացրեք շաքարավազը և դրեք  գոլորշու վրա: Անընդհատ խառնեք, մինչև շաքարավազը կհալչի:

Բարի ախորժակ:

Նյութը հրապարակման պատրաստեց՝ Հայ Ինֆո-ն