Արագ շոկոլադե բիսկվիթ, որը շատ հարմար է ուտել թեյի հետ․ Այս բաղադրատոմսը իսկական հրաշք է

Բաղադրիչներ՝

Հավի ձու — 2 հատ, Կաթ— 10 ճաշի գդալ, Բուսական յուղ — 4 ճաշի գդալ, Ալյուր— 6 ճաշի գդալ, Կակաոյի փոշի — 3 ճաշի գդալ, Շաքար— 8 ճաշի գդալ, Փխրեցուցիչ — 1 թեյի գդալ  (կամ սոդա, հանգցրած քացախով)։

Պատրատումը՝

Կոտրում ենք ձվերը, ավելացնում շաքար և նորից հարում։

Ավելացնում ենք կակաո և զգուշորեն խառնում։

Ավելացնում ենք ալյուր և փխրեցուցիչ, մանրակրկիտ խառնում ենք։

Խմորին ավելացնում ենք բուսական յուղ և կաթ, լավ խառնում։

Լցնում ենք խմորը թխելու համար նախատեսված ֆորմայի մեջ, որը պատված է կարագով, դնում այն միկրոալիքային վառարանի մեջ առավելագույն հզորության վրա 4 րոպե։

Բարի ախորժակ։

Նյութը հրապարակման պատրաստեց՝ Հայ Ինֆո-ն