Լյարդը՝ մարդկային օրգանիզմի լաբորատորիա է։ Այս հյութը օգնում է լյարդին լավ աշխատել։

Այն ունի կյանքի համար շատ կարևոր նյութեր, որոնք կօգնեն վերացնել վնասակար նյութերը, որ կան օրգանիզմում:

Սակայն եթե լյարդը ծանրաբեռնված է և չի կարողանում իր ֆունկցիաները կատարել, ապա օրգանիզմում սկսվում են կուտակվել տոքսիներ, որոնք մեր առողջությանը լուրջ վնասներ են հասցում։

Մենք առաջարկում ենք ձեզ պատրաստել այս հյութը և դարձնել ձեր լյարդը ավելի առողջ։

Լյարդի առողջության համար նաև շատ կարևոր է շատ քայլելը և առողջ ապրելակերպ վարելը։

Ճիշտ սննդակարգը բավարար բանջարեղենի, կանաչիների և մրգերի քանակությամբ նույնպես խթանում է լյարդի առողջ լինելուն։

Այս հյութը շատ հեշտ է պատրաստվում։

Ձեզ հարկավոր են հետևյալ բաղադրիչները՝

Պատրաստումը՝

Ճզմեք մրգերից հյութը։ Այնուհետև կտրեք կոճապղպեղը և սխտորը ու դրեք դրանք բլենդերի մեջ, ավելացրեք մի փոքր ջուր և մանրացրեք։ Քամեք խառնուրդը, որպեսզի վերացնեք ավելի մեծ կտորները։

Ավելացրեք 700 մլ․ ջուր, ցիտրուսային հյութը բլենդերի մեջ, անանուխի տերևները, քիմիոնի փոծին և կտավատի յուղը։ Վերջում ավելացրեք մանրացրած սխտորը և կոճապղպեղը, խառնեք և վերջ՝ հյութը պատրաստ է։ Եթե հյութը ձեզ համար շատ թթու է ստացվել, կարող եք ավելացնել մաքուր ջուր և մյուս անգամ հյութի պատրաստման ժամանակ քչացնել կիտրոնի հյութի քանակը։

Գոյություն ունեն 2 առաջարկություններ, թե ինչպես կարող եք մաքրել լյարդը այս հյութի շնորհիվ։

Առաջինը՝ ուտել թարմ մրգեր և բանջարեղեններ առջին և 5-րդ օրերին, իսկ հյութը, որը մաքրում է լյարդը ընդունել 2-րդ, 3-րդ և 4-րդ օրերին։

Երկրորդը առաջարկությունը հետևյալն է։ Ընդունել այս հյութը 5 օրվա ընթացքում և այդ ընթացքում ընդունել միայն բանջարեղեններից և մրգերից պատրաստված սմուզիներ։

Զգուշացում. Ցանկացած առողջական խնդրի դեպքում դիմեք բժշկի, մի զբաղվեք ինքնաբուժությամբ: Ժողովրդական միջոցներ կիրառելուց առաջ խորհրդակցեք մասնագետի հետ, այլապես կարող եք վնասել ձեր առողջությունը: