Ձեր ուշադրությանն ենք ներկայացնում մի հիանալի բաղադրատոմս, որը կօգնի կարգավորել վահանաձև գեղձի աշխատանքն ու կազատի բազմաթիվ խնդիրներից:

Պատրաստման եղանակը.

Հարկավոր է հնդկաձավարը լավ մանրացնել սրճաղացով, մինչև ստացվի համասեռ զանգված: Ոչ մի դեպքում չի կարելի օգտագործել հնդկաձավարի ալյուր, քանի որ դրանում չկան այն օգտակար բաղադրիչները, որոնք պարունակվում են հնդկաձավարի թաղանթում:

Այնուհետև անհրաժեշտ է մսաղացով մանրացնել ընկույզները, ավելացնել մեղր և լավ խառնել բոլոր բաղադրիչները: Ստացված դեղամիջոցը հարկավոր է պահել սառնարանում:

Օգտագործման եղանակը.

1.      Պատրաստի դեղամիջոցը հարկավոր է ընդունել օրական երեք անգամ (ուտելուց առաջ) 1 ճ.գ.: Բուժման կուրսը տևում է 1 ամիս: Սրտի խնդիրներ ունեցողները ցանկության դեպքում կարող են խառնուրդին ավելացնել նաև աղացած ծիրանաչիր կամ չամիչ:

2.      Բացի այդ, շաբաթական մեկ օր հարկավոր է սնվել միայն այս խառնուրդով ու ջրով և այլևս ոչինչ չուտել: Այս կերպ հարկավոր է սնվել 6 շաբաթ, այնուհետև անել մեկ ամիս տևողությամբ դադար և կրկնել կուրսը:

Այս բաղադրատոմսը չի ունենում ոչ մի բացասական ազդեցություն, եթե չկա ալերգիա մեղրից:

Նույնիսկ առաջին կուրսից հետո դրական ազդեցությունն ակնհայտ կլինի: Խպիպի հանգույցները կսկսեն փոքրանալ, իսկ երկրորդ կուրսից հետա հիվանդությունը կանհետանա, ինչը կարելի է ստուգել ուլտրաձայնային հետազոտության միջոցով: