Ներկայացված բաղադրատոմսով խառնուրդ պատրաստեք, ընդունեք օրը երեք անգամ ուտելուց 15-20 րոպե առաջ: Երբ այն ավարտվի, կես տարի դադար տվեք:
Իսկ այդ ընթացքում կոճապղպեղով թեյ ըմպեք, որի բաղադրատոմսը ներկայացված է ստորև:
Հիմնական խառնուրդ
100 մլ կիտրոնահյութ 200 գ մեղր 50 մլ ձիթայուղ
Կոճապղպեղով թեյ
0,5 թ.գ. քերած կոճապղպեղ 200 մլ եռման ջուր կիտրոն՝ ըստ ճաշակի
Եթե չեք կարողանում խմել առանց քաղցրի, կարելի է չիր կամ լոխում ուտել թեյի հետ, բայց արգելվում է թեյին շաքարավազ ավելացնելը:
Աղբյուր