Քրքումի օգտակար հատկությունների մասին հայտնի է ողջ աշխարհում: Այս համեմունքն օժտված է հակաբորբոքային, հակաօքսիդանտ, հականեխիչ, հատկություններով: Քրքումը կարելի է ներառել ամենօրյա սննդակարգում և արդյունքում կբարձրանա իմունիտետը, կլավանա արյան շրջանառությունը, կարագանա նյութափոխանակությունը:
Քրքումի օգնությամբ հնարավոր է մաքրել օրգանիզմը և նիհարել:
Բաղադրիչներ
3լ ջուր 2-3 կիտրոն 150 մլ մեղր 2 ճաշի գդալ քրքում
Պատրաստման եղանակ
Ջուրը եռացնել, թողնել մի փոքր սառչի և լցնել 3 լիտրանոց բանկայի մեջ:
Տաք ջրի մեջ ավելացնել մեղրը և քրքումը:
Կիտրոնը լվանալ և կեղևի հետ միասին անցկացնել քերիչով, լցնել բանկայի մեջ: Թրմել 24 ժամ:
Օգտագործելուց առաջ քամել: Ընդունել 120գ օրը երեք անգամ ուտելուց կես ժամ առաջ: Կուրսը` 3 շաբաթ:
Արդյունքը երկար չի սպասեցնի:
Աղբյուրը՝ Goodinfo