Article image
Ահա ամենահամեղ Միկադո տորթի իրական բաղադրատոմսը. Համից չեք կշտանա

Ներկայացնում ենք ամենահամեղ Միկադո թխվածքի իրական բաղադրատոմսը:

4 հատ ձու, 250 գրամ շաքարավազ, 250 գրամ թթվասեր, 1.5 թեյի գդալ սոդա, 2 ճաշի գդալ կակաո, 200 գրամ կարագ, 800-900 գրամ ալյուր,

Կրեմի համար ՝

300 գրամ կարագ, 2 տուփ եփած խտացած կաթ, 100 գրամ շոկոլադ

Պատրաստման եղանակը

Կարագը, ձուն և շաքարավազը լավ հարել, ավելացնե թթվասեր ՝ սոդայով և այնքան ալյուր, որ ստացվի փափուկ խմոր:

Բաժանել 7 գնդի: Թխել առանձին-առանձին:

Կրեմը պատրաստելու համար հարկավոր է ՝

Խտացրած կաթը, կարագը և շոկոլադը լավ հարել, եփել։ Բոլորը միասին լավ խառնել, քսել շերտերին:

Վրան քերել շոկոլադե սալիկ:

Աղբյուր՝ Hayinfo