Բաղադրիչներ
Պատրաստման եղանակը
Միսը կտրատել խորանարդիկներով և տապակել թավայի մեջ առանց կափարիչը փակելու:
Ավելացնել մանր կտրատված գազարը և սոխը, ապա՝ կտրատված սմբուկը, համեմել աղ ու պղպեղով: Ամբողջը խառնել և թողնել՝ շոգեխաշվի:
Առանձին տապակել մանր խորանարդիկներով կտրատված կարտոֆիլը:
Լավաշի մեկ հատը կտրատել ժապավենաձև, որպեսզի այդ ժապավեններով կապենք մյուս լավաշները: Լավաշի վրա լցնել պատրաստված լցոնը, ապա փաթաթել և կապել լավաշի ժապավենով:
Եփել ջեռոցում 20-30 րոպե 160 աստիճանում: Ջեռոցից հանել խրթխրթան լավաշները և անմիջապես անցնել համտեսելուն:
Ի դեպ, այսպիսի լցոնված լավաշ կարելի է պատրաստել նաև այն պահին, երբ շատ կցանկանայիք ուտել ֆասթֆուդ, սակայն գիտակցում եք, որ այն օգտակար չէ: )
Աղբյուր