Շատ կարևոր է՝ ինչպես եք օրը սկսում: Առավոտները տաք կիտրոնաջուր խմելը վերջերս շատ տարածված է:
Բայց տաք կիտրոնաջուր օգտագործելով՝ դուք չեք օգտագործում միջուկի և կեղևի բոլոր գերսննդարար նյութերը:
Ամբողջական կիտրոնը խաշելով, միայն հյութը չքամելով՝ դուք կկարողանաք ստանալ կիտրոնի բոլոր սննդանյութերը:
Այս անհավանական բաղադրատոմսը ներկայացնում ենք Ձեզ․
Պատրաստումը՝ Կիտրոնները մեջտեղից կտրեք և վրան ջուր լցրեք: Ջուրը 3 րոպե եռացրեք:
Կաթսան թողեք սառչի 10-15 րոպե: Կիտրոնները և միջուկը հանեք ջրից: Խմեք տաք կիտրոնաջուրը:
Մնացած տաք ջուրը լցրեք ապակե տարայի մեջ՝ հետո օգտագործելու համար: Կարող եք մեղր ավելացնել ըմպելիքին:
Առավելությունները՝
Այս ըմպելիքի մեկ բաժակը կօգնի օրը էներգիայով լի սկսել:
Ջուրն ամեն առավոտ տաքացնել պետք չէ: Ըմպելիքը կարող եք նաև սառը վիճակում օգտագործել:
Սննդանյութերը մնում են, սակայն ըմպելիքը պետք է շատ սառը չլինի:
Եթե տաք ջուր եք նախընտրում, կարող եք այն մի քիչ տաքացնել:
Աղբյուր