Article image
Երբևէ փորձե՞լ եք սերուցքային կարագը լցնել սուրճի մեջ. ՍԱ կարդալուց հետո ամբողջ կյանքում նույն կերպ կվարվեք

Կաթով սուրճը նոր թրենդ է դարձել համադամասերների ու առույգացնող ըմպելիքի երկրպագուների շրջանում։ Նոր համակեցությունը ոչ միայն թունդ ու լիառատ համ ունի, այլև նպաստում է նիհարելուն։

Նրանք, ովքեր իսկապես փորձել են այս նոր եղանակը, միայն դրական մեկնաբանություններ են թողել։

Այդ ըմպելիքը կարելի է պատրաստել բլենդերով, որպեսզի միասեռ հեղուկ դառնա։ Բացի դրանից, ավելի ցանկալի է, երբ ըմպում ենք մակերեսի փրփուրով։

Կարելի է մի քիչ կարագ կտրատել ու գցել սուրճի գավաթի մեջ։ Ամեն դեպքում այդպիսի սուրճն օժտված է առողջության համար բազմաթիվ առավելություններով։

Կարագով սուրճը 50 %-ով նվազեցնում է քաղցկեղի զարգացման վտանգը, 7 %-ով նվազեցնում շաքարախտի երկրորդ տեսակի առաջացումը, խոչընդոտում բերանի խոռոչում տհաճ հոտ ստեղծող մանրէների բազմացմանը և այլն։

Եթե կիրառեք այս եղանակը, տեղնուտեղը կցնցվեք արդյունքից։

Ըմպելիքը միևնույն ժամանակ նպաստում է արյունատար անոթների մաքրմանը։

Կարագով սուրճը բարենպաստ է անդրադառնում գլխուղեղի կենսագործունեության զարգացման վրա։

Բացի դրանից, նման ըմպելիքը նվազագույնի է հասցնում ճարպային կուտակումները։

Ձեզ մնում է միայն մի կտոր կարագ գցել սուրճի գավաթի մեջ։

Աղբյուրը՝ Bestinfo.Am