Article image
Թուրինջի այս տեսակ հատկությունների մասին դուք հաստատ չգիտեիք, իսկակա՛ն պարգև է, ոչ թե՝ հասարակ միրգ

Իր օգտակար հատկությունների շնորհիվ թուրինջը դասվում է այն մրգերի շարքին, որոնք ցանկալի է օգտագործել ամեն օր: Սակայն պետք է հիշել, որ այն պետք չէ օգտագործել, եթե դեղ եք խմել կամ պատրաստվում եք խմել:

Թուրինջը լավացնում է մարսողությունը և արագացնում է նյութափոխանակությունը:

Թուրինջը իջեցնում է զարկերակային ճնշումը:
Թուրինջը կանոնավորում է լյարդի աշխատանքը:

Թուրինջը լուծում է աղերը:
Թուրինջը  իջեցնում է արյան մեջ խոլեստերինի մակարդակը:

Թուրինջն օժտված է հակաքաղցկեղային ազդեցությամբ:

Թուրինջը նպաստում է երիտասարդացմանն ու  երկարակեցությանը:

Թուրինջ պետք է օգտագործել  ստամոքս-աղիքային տրակտի, ստամոքսի քաղցկեղի  և ենթաստամոքսային գեղձի քաղցկեղի, հիպերտոնիայի  դեպքում:

Թուրինջ պետք է ուտել  ուտելուց առաջ, որպեսզի այն լավ յուրացվի:

Թուրինջն ունի 35 ԿԿալ 100 գ մթերքի համար:

Նյութը հրապարակման պատրաստեց՝ Goodinfo-ն