Չնայած կան շատ ուրիշ գործոններ, որոնք պայմանավորում են այս հիվանդության առաջացումը, սակայն առաջիններից մեկը համարվում է ոչ ճիշտ սնունդը:
Ահա ներկայացնում ենք այն 12 մթերքները, որոնցից պետք է խուսացելէ հիվանդության գործոնը նվազեցնելու համար.
Սա այն նյութն է, որ օգտագործվում է գրեթե բոլոր տիպի մետաղյա տարաների ներսի մասը պատելու համար
2. Ապխտած սնունդ
Ապխտած սնունդի մեջ ավելացվող նիտրատներն ու նիտրիտները քաղցկեղածին նյութեր են:
3. Արհեստական աճեցված ձկներ
Սրանց հիմնականում կերակրում են պեստիցիդներով՝ ինֆեկցիաների ռիսկը նվազեցնելու համար:
4. Տապակած սնունդ
5. Միկրոալիքային վառարանում պատրաստվող փոփ-քորն
6. Այն, ինչը օրգանական չէ
7. Ռաֆինացված շաքարավազ
8. Քաղցր գազավորված ըմպելիքներ
9. Սոյայի սպիտակուցի իզոլյատ
10. Ցանկացած պատրաստի վաճառվող ուտեստ
Նյութը հրապարակման պատրաստեց Goodinfo-ն