Article image
Կիվիի մուրաբայի բաղադրատոմսը. աննկարագրելի համեղ է, փորձեք, հաստատ չեք փոշմանի

Կիվիից պատրաստվող մուրաբան շատ համեղ է, օգտակար և տեսքն էլ չափազանց գրավիչ ու հեքիաթային, սա իսկական նվեր է քաղցրի ու կիվիի սիրահարների համար:

Բաղադրիչներ

Կիվի 5 հատ

Բանան – 1 հատ

Ժելատին 1 թ. գդալ

Շաքարավազ 220 գ

Կես կիտրոնի թարմ քամված հյութ:

 

Պատրաստման եղանակը

Կիվին և բանանը մանրացնել և թեթևակի տրորել: Ավելացնել  շաքարավազը ժելատինը և ավ խառնել:

Դնել կրակին 5-7 րոպե և  լցնել ապակե տարաներ մեջ:

Համոզված եղեք, որ այս մուրաբայի համը և տեսքը կզարմացնի ընտանիքի անդամներին և հյուրերին:

 

Նյութը հրապարակման պատրաստեց՝ Goodinfo-ն