Article image
Սովորում ենք պատրաստել համեղ ու հայելանման ջնարակ՝ տորթերին յուրահատուկ համ ու գեղեցիկ տեսք հաղորդելու համար

Բաղադրությունը

  • եփած խտացրած կաթ — 200 գր
  • կակաո — 1 ճ/գ
  • շաքարավազ — 6 ճ/գ
  • ջուր — 50 մլ
  • կարագ — 100 գր
  • Պատրաստման եղանակ

    1.Խտացրած կաթը, շաքարավազն ու կարագը մարմանդ կրակին տաքացնում ենք: Այս ընթացքում կակաոն լցնում ենք ջրի մեջ և լավ խառնում:
    Կակաոյով զանգվածը լցնում ենք խտացրած կաթով զանգվածի մեջ և անընդհատ խառնելով եռացնում:  

    2.Ահա և վերջ:

    Այս անգամ ստացանք ևս մեկ շատ համեղ ջնարակ։