Article image
Երբեք ու երբեք չօգտագործեք արագ պատրաստման լապշան,դա քիմիական բոմբ է, մի հավատացեք գովազդներին, այլապես ձեռք կբերեք ստամոքսի խոց, գաստրիտ, հիվանդ լյարդ ու շատ հնարավոր է քաղցկեղ

Դժվար թե գտնվի մի մարդ, ով իր կյանքի ընթացքում գոնե մեկ անգամ չի փորձել  արագ պատրաստման լապշան: Եթե ձեզ համար թանկ է ձեր և ձեր մտերմների առողջությունը, երբեք մի օգտագործեք այդ «աղբը»:
Այն պատրաստում են ամենացածրորակ հումքից, որը նույնիսկ ընտանի կենդանիներին չեն տալիս: Ի դեպ, այն արտադրամասերում, որտեղ դա արտադրվում է աշխատողները  կրում են հակագազ՝ չթունավորվելու համար, որովհետև  այդտեղ օդը և փոշին  շատ վնասակար են: Մի հավատացեք գովազդներին,  այդ արտադրատեսակը  բարձրորակ ալյուր և ձվի փոշի չի պարունակում, նույնիսկ մի գրամ: Այն պատրաստելու համար օգտագործում են բիոքիմիական միներալային  հավելում, համային հավելումներ՝ քիմիական-թերապևտիկ պրեպարատներ:

Որպեսզի լապշան ունենա իբր ձվից պատրաստված տեսք, ավեացվում է գունանյութ Е-150, որը կոչվում է շաքարային կոլեր: Այս  լապշայի արտադրության մեջ  կիրառում են նաև գլուտամատ նատրիում՝ համի ուժեղացուցիչ, որը թմրանյութի դեր է խաղում,  որովհետև դա ուտելուց հետո  նորմալ սնունդը  անհամ է թվում;

Բրիտանացի գիտնականները պարզել են, որ այս լապշան ուտեուց հետո բարձրանում է տրամադրությունը,  արագանում է սրտի աշխատանքը  և մարդը ցանկանում է էլի ու էլի ուտել:

Հատուկ սարքի օգնությամբ տրվում է լապշան ստանում է ալիքների ձև, դրա շնորհիվ տուփի պարունակությունը շատ է երևում:

Այնուհետև ավելացվում են տրանսճարպեր, որոնք խիստ վտանգավոր են, համարվում են ուժեղ քաղցկեղածիններ:

Ահա թե ինչ քիմիական բոմբ է իրենից ներկայացնում  արագ պատրաստման լապշան: Այդ լապշայի ագրեսիվ բաղադրիչները ուղղակի «խժռում են» ստամոքսի  լորձաթաղանթը և դրա օգտագործումը կարող է գաստրիտի, ստամոքսի խոցի,  կոլիտի, լյարդի հիվանությունների և քաղցկեղի  առաջացման պատճառ դառնալ:

Այս բոլորին ավելացնենք, որ արագ պատրաստման լապշան ունի բարձր կալորիականություն՝ 450 Կկալ մեկ չափաբաժնում:

Նյութը հրապարակման պատրաստեց՝ Goodinfo-ն