Ամանորին, երբ սեղաններն առատ են ու ամեն կողմից գրավում են անուշահամ խորտիկները, չուտել չես կարող: Թե տանը, թե հյուր գնալիս անպայման ինչ որ բան ես ուտում, մսային, կծու, թթու, քաղցր ուտեստներ, աղանդեր, տարատեսակ ըմպելիքները հաջորում են իրար: Եվ ստացվում է այնպես, որ այդ օրերին մենք մոռանում ենք, որ ստամոքսը չի կարելի է այդքան ծանրաբեռնել և արյունքում : տուժում է մարսողական համակարգը: Տոներն արդեն ավարտվել են և պետք է մի որոշ ժամանակ թեթև սնունդ ընդունել: Այս աղցանը հիանալի տարբերակ է, պատրաստվում է շատ արագ, բաղկացած է բանջարեղեններից, որոնք հիանալի ազդեցություն են գործում մարսողական համակարգի վրա:
Բաղադրիչներ
3 հատ բազուկ
3 հատ մարինացված վարունգ
3 ճաշի գդալ կանաչ ոլոռ
Պինդ տեսակի պանիր
1 ատամիկ սխտոր
Մայոնեզ
Պատրաստման եղանակը
Բազուկը խաշել և կտրատել մանր խորանարդիկների տեսքով:
Մարինացված վարունգը և պանիրը կտրատել խորանարդիկների տեսքով և ավելացնել բազուկի վրա, այնուհետև ավելացնել ճզմած սխտորը և կանաչ ոլոռը:
Համեմել աղով, պղպեղով, մայոնեզով:
Բարի ախորժակ
Նյութը հրապարակման պատրաստեց՝ Goodinfo-ն