Բաղադրատոմս
Կրեմ
Պատրաստման եղանակ
Քացախը լցնել ջրի մեջ,խառնել,ավելացնել հարած ձու,աղ:Սառը կարագը քերել մեծ քերիչով և խառնել ալյուրի հետ,փոս անել և լցնել ստացված ձվային զանգվածը փոսի մեջ:
Պատրաստել խմոր,բաժանել 10-12 գնդի և դնել սառնարան 1 ժամ:Ջեռոցը տաքացնել 180°:Յուրաքնչյուր շերտը բացել պերգամենտի վրա որքան հնարավոր է բարակ 24-26 սմ տրամագծով:Պատառաքաղով ծակծկել և 15 րոպե դնել ջեռոցի մեջ:Հանել և թողնել հովանան շերտերը:
Կրեմի համար շաքարավազը,ձուն և ալյուրը խառնել,ավելացնել սառը կաթը,եփել մինչև եռման ջերմաստիճանը,անընդհատ խառնել:Ավելացնել վանիլին,թողնել հովանա:
Շերտերը կրեմով պատել,վրայի շերտի վրա ցանել կողքերից մնացած փշրանքները:
Նյութը հրապարակման պատարստեց` 101mirchudes.ru-ն