Article image
Կիվիի մուրաբայի բաղադրատոմսը. աննկարագրելի համեղ է, փորձեք, հաստատ չեք փոշմանի

Կիվիից պատրաստվող մուրաբան շատ համեղ է, օգտակար և տեսքն էլ չափազանց գրավիչ ու հեքիաթային, սա իսկական նվեր է քաղցրի ու կիվիի սիրահարների համար:

Բաղադրիչներ

  • Կիվի 5 հատ
  • Բանան – 1 հատ
  • Ժելատին 1 թ. գդալ
  • Շաքարավազ 220 գ
  • Կես կիտրոնի թարմ քամված հյութ:
  • Պատրաստման եղանակը

    Կիվին և բանանը մանրացնել և թեթևակի տրորել: Ավելացնել  շաքարավազը ժելատինը և ավ խառնել:

    Դնել կրակին 5-7 րոպե և  լցնել ապակե տարաներ մեջ:

    Համոզված եղեք, որ այս մուրաբայի համը և տեսքը կզարմացնի ընտանիքի անդամներին և հյուրերին:

    Նյութը հրապարակման պատրաստեց՝ Goodinfo