Article image
WOW… Շոկոլադային բրաունի, իսկական պարգև շոկոլադի սիրահարներին և քաղցրակերներին

Այս հիասքանչ, նրբահամ աղանդերը ուղղակի հալչում  է բերանում, սա պարզապես վայելք է

Բաղադրիչներ

Սև դառը շոկոլադ – 200 գր

Կարագ – 250 գր.

Ձու – 4 հատ

Շաքարավազ – 100 գր.

Ալյուր – 100 գր

Պատրաստման եղանակը

Շոկոլադը կարագի հետ հալեցնել  ջրային գոլորշու վրա: Շարունակել խառնել, մինչև զանգվածը լիովին հալվի,  և վերցնել կրակից, պետք չէ որ զանգվածը եռա:

Թողնել սառչի:

Այդ ընթացքում հարել ձվերը շաքարավազի և ալյուրի հետ:  Երկու զանգվածները զգուշորեն և խնամքով միացնել իրար:

Ստացված խմորը լցնել նախապես յուղապատված կաղապարի մեջ և թխել 30 րոպե 180 ջերնաստիճանի տակ:
Եփելուց հետո ջեռոցից հանել,  սառեցնել,  կաղապարից հանել  և բաժանել  մասերի ու մատուցել
Նյութը հրապարակման պատրաստեց՝ Goodinfo-ն