Ձիթապտղի յուղը առողջ ճարպերի և սննդարար նյութերի հիանալի աղբյուր է, որոնք չափազանց օգտակար են մեր առողջության համար:
Ահա մի քանի հիմնական պատճառ քաղցած վիճակում մեկ թեյի գդալ ձիթապտղի յուղ խմելու համար:
Ձիթապտղի յուղը օգտակար է հաստ աղիքի համար և հիանալի կերպով վերացնում է փորկապությունը:
Ձիթապտղի յուղը օգտակար է մաշկին, մազերին, եղունգներին և ոսկորներին: Ձիթապտղի յուղը քաղցած վիճակում խմելու արդյունքում մաշկը, մազերը և եղունգները ստանում են առողջ տեսք և փայլ:Ուսումնասիրությունները ցույց են տվել, որ ձիթապտղի յուղը պաշտպանում է բջիջները մուտացիաներից, որոնք կարող են հանգեցնել քաղցկեղի առաջացմանը:
Ձիթապտղի յուղը հայտնի է որպես անփոխարինելի բաղադրիչ մազերի կամ մաշկի դիմակներում, բայց այն նաև հզոր ազդեցություն է գործում ներսից:
Ձիթապտղի յուղը մաքրում է լյարդը: Եթե դուք այն խմում եք քաղցած վիճակում, ապա համոզված եղեք, որ բոլոր օրգանները կսկսեն նորմալ աշխատել: Մասնավորապես այն խթանում է դետոքսիկացիայի գործընթացը: Լավագույն արդյունք ունենալու համար 2 ճաշի գդալ ձիթապտղի յուղը խառնեք մեկ քառորդ կիտրոնի հյութի հետ և խմեք առավոտյան քաղցած վիճակում:
Ձիթապտղի յուղը օգնում է ազատվել ավելորդ կիլոգրամներից:
Ձիթապտղի յուղը խթանում է նյութափոխանակությունը, ամրապնդում է իմունային համակարգը, պաշտպանում է սիրտը հիվանդություններից, նվազեցնում է արյան մեջ «վատ» խոլեստերինի մակարդակը:
Ձիթապտղի յուղը նվազեցնում է օրգանիզմում առկա բորբոքումը, այն օժտված է հակաբորբոքային հզոր ազդեցությամբ:
Կարգավորում է արյան մեջ գլյուկոզայի մակարդակը, հետազոտությունները ցույց են տվել, որ ձիթապտղի յուղը պաշտպանում է ուղեղը, կանխում է ուղեղային հիվանդությունների առաջացման ռիսկը, ինչպիսին է Ալցհեյմերի հիվանդությունը, լավացնում է հիշողությունը:
Նյութը հրապարակման պատրաստեց՝ Goodinfo-ն